joi, 15 noiembrie 2012

craciun 2012

Ca în fiecare an, în prag de sărbători, când ne adunăm familia şi prietenii în jurul nostru, încercăm să le amintim să zâmbească şi celor mai puţin norocoşi ca noi.

Sunt deajuns câteva cadouri, suficient de mici cât să încapă într-o cutie de pantofi. Astfel de daruri au bucurat în anii trecuţi copii de la Centrul de zi Aurora, copii din sate sarace (ex. comuna Modelu Calarasi), batrani de la Sf. Luca, Caminul de batrani Ciolpani şi alte centre de plasament / centre sociale.

Primim donatii si in bani. Ne putem ocupa noi de pachete.

Anul acesta încercăm să strângem cadouri pentru copii scolari. Vrem sa ajungem la Centrul de Zi Aurora, dar si la cateva orfelinate si prin scoli din zone sarace. Orice lucru nou care poate bucura un copil este binevenit: rechizite (caiete, creioane colorate, carioci, penare, truse de matematică, truse de lucru manual), jucării, cărţi, dulciuri, mici obiecte de îmbrăcăminte pentru iarnă (mănuşi, fulare, căciuli, şosete).

Dacă doriţi sa contribuiţi la acest proiect caritabil, data limită pentru a preda ceea ce vom strânge fiecare este 15 decembrie. Vrem ca pachetele sa ajunga la destinatie cel mai tarziu pe 20 decembrie.

Vă mulţumim pentru sprijinul pe care ni-l acordaţi an de an.

Aici gasiti fotografii de la Craciunul din 2011

Niciun comentariu: